Η CSM Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου CSM Bakery Solutions, με μια εξαιρετικά ευρεία προϊοντική γκάμα.
Καταξιωμένη στο διεθνή χώρο στηρίζεται στην εξειδίκευση και τεχνογνωσία των ανθρώπων της και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πελάτη.
Όραμά μας είναι να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση συνειδητών διατροφικών επιλογών για ασφαλή, υγιή, θρεπτικά και γευστικά προϊόντα.
Επιπλέον στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στη προστασία του πλανήτη, προσφέροντας φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις από ανανεώσιμους φυσικούς πόρους.

Στηριζόμενη σε μια πλούσια κληρονομιά εμπειριών και τεχνογνωσίας, η CSM Hellas αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία διάθεσης πρώτων υλών λιπαρών, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής καθώς και κατεψυγμένων προϊόντων στην ελληνική αγορά. Κάθε επιπλέον χρόνο που διανύουμε, θέτουμε τα standards ποιότητας στην ελληνική αγορά και μένουμε πιστοί στη διασφάλιση της ανάπτυξης και βελτιστοποίησης των προϊόντων μας.
Καθημερινά χιλιάδες επαγγελματίες εμπιστεύονται τα προϊόντα μας, προσθέτοντας γεύση και ποιότητα υπερβαίνοντας κάθε προσδοκία.
Κινητήριος δύναμή μας, η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας και η πρωτοπορία στα προϊόντα μας.
Στηρίζουμε τους πελάτες μας με διαρκή και αποτελεσματική κάλυψη από το έμπειρο τεχνικό επιτελείο μας.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι, για να ικανοποιήσουν με την σειρά τους τις ανάγκες των πελατών τους.
Για τον λόγο αυτό η CSM συνδυάζει πρώτες ύλες και την εμπειρογνωμοσύνη, παρέχοντας πολλά από τα πιο αναγνωρισμένα σήματα όπως ΑΡΤΙΖΑΝ, ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ, MARGUERITE, HENRY&HENRY, BAKER&BAKER, ULMER SPATZ και CROEXSA και άλλα.