"Πρωτότυπες Ιδέες για Sandwiches-Νέες Τάσεις στην Αγορά"

CSM με κινητήριο δύναμη της την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών της και την πρωτοπορία στα προϊόντα της, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σε 2 Ανοιχτές Παρουσιάσεις της με θέμα:

 

 

«Πρωτότυπες Ιδέες για Σάντουιτς - Νέες Τάσεις στην Αγορά»

 

 

  • την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 στις 16:00-19:30, στο τεχνικό κέντρο της κέντρο στην Αθήνα, Αβέρωφ 34Α, Νέα Ιωνία (1ος όροφος)

  • την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 στις 16:00-19:30, στο τεχνικό κέντρο της κέντρο στην Αθήνα, Αβέρωφ 34Α, Νέα Ιωνία (1ος όροφος)

 

    

Θα γίνει Live Παρουσίαση με τον διακεκριμένο chef, Βασίλη Γιαννόπουλο

 

Στόχος των παρουσιάσεων είναι η κατάρτιση των πελατών της και η εξασφάλιση της πρόσβαση τους σε γνώσεις και ιδέες από όλες τις αγορές και τις ανάγκες των καταναλωτών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ποιες είναι οι τάσεις της αγοράς και με ποιο τρόπο θα αποκτήσουν εντυπωσιακή και ανταγωνιστική παρουσία στην αγορά το Φθινόπωρο του 2017. Η CSM ανεβάζει τις προδιαγραφές ποιότητας και καινοτομίας στη διάθεση κατεψυγμένων προϊόντων της, και λαμβάνει υπόψη τις τάσεις της αγοράς, τις οικονομικές συνθήκες και τις ανάγκες των καταναλωτών.

 

 

Οι παρουσιάσεις απευθύνονται σε όλους τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μαζικής εστίασης και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Σας περιμένουμε όλους για να δοκιμάσετε νέες γεύσεις, που θα κάνουν το κατάστημά σας να ξεχωρίσει.

 

 

ooh4 1

 

 

 

 

Εταιρικά Νέα