Γενικά
Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων καθορίζει πώς η CSM ("εμείς") χρησιμοποιεί και προστατεύει οποιαδήποτε πληροφορία που παρέχετε σε αυτήν όταν επισκέπτεστε αυτή την ιστοσελίδα

Τι πληροφορίες συλλέγουμε
Ενδέχεται να συλλέξουμε τις παρακάτω πληροφορίες:
Όνομα και τίτλο εργασίας
Πληροφορίες επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Άλλες πληροφορίες που εισάγονται σε φόρμες σε αυτή την ιστοσελίδα

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε
Χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες, και ιδίως για τους εξής λόγους:
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Μπορούμε να στείλουμε περιοδικά ενημερωτικά μηνύματα για νέα προϊόντα ή άλλες πληροφορίες που θεωρούμε ότι μπορεί να βρείτε ενδιαφέρουσες χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρήσατε. Κάποιες φορές, μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς έρευνας αγοράς. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου, φαξ ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να προσαρμόσουμε αυτό το δικτυακό τόπο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για συγκεκριμένο σκοπό που αναφέρεται σε έντυπα σε αυτή την ιστοσελίδα. Θα λάβετε προηγούμενη άδειά προτού επικοινωνήσουμε μαζί σας, αν αυτό απαιτείται από το νόμο.

Πουλάμε προσωπικά δεδομένα σε τρίτους
Γενικά δεν πουλάμε ή διανέμουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους. Μπορεί να το κάνουμε αυτό, ωστόσο, αν έχουμε την άδειά σας να το κάνουμε, αν απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε, αν πουλήσουμε το σύνολο ή ένα τμήμα, των επιχειρήσεων ή των περιουσιακών στοιχείων μας, Αν πιστεύουμε ότι η διανομή είναι απαραίτητη για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας. Μπορεί επίσης να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, όπως πάροχοι υπηρεσιών, που εκτελούν εργασίες για λογαριασμό μας.

Ασφάλεια
Προσπαθούμε να διατηρούμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς. Για να βοηθήσουμε στην πρόληψη της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή αποκάλυψης, έχουμε θέσει σε εφαρμογή φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε ηλεκτρονικά.

Συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, από τη στιγμή που χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους που ανακατευθύνουν από την ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχουμε κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου ή την ασφάλεια των εν λόγω ιστοσελίδων. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών που παρέχετε ενώ επισκέπτεστε άλλες ιστοσελίδες. Αυτές οι ιστοσελίδες δεν διέπονται από την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ελέγξετε τη δήλωση απορρήτου της έκαστης ιστοσελίδας.

Έλεγχος των προσωπικών στοιχείων σας / Δικαιώματα πρόσβασης
Μπορείτε να ζητήσετε λεπτομέρειες για τις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για σας. Εάν θα θέλατε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε για σας, αν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που έχουμε είναι ανακριβής ή ελλιπής ή αν θέλετε αυτές οι πληροφορίες να διαγραφούν, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, επισυνάπτοντας ένα αντίγραφο της ταυτότητας στην παρακάτω διεύθυνση. Θα διορθώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία βρεθεί λανθασμένη ή θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Ερωτήσεις
Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την πολιτική αυτή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:
CSM Hellas AE
ΑΒΕΡΩΦ 34Α
14232 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
2102589200
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.